Prøv Gratis

Prøv gratis i 14 dage

Da vores aktive trænende 3D stole er en helt anden måde at sidde på i forhold til passive kontorstole, kræver de en vis tilvænning. Derfor tilbyder vi, at du kan få en stol gratis på prøve i 14 dage. Udfyld nedenstående bestilling, hvorefter vi kontakter dig telefonisk angående leveringstidspunkt, modelvalg, mm. Når du har modtaget din prøvestol ringer vi dig op og hjælper dig godt i gang med indstilling, brug, og træning. Derefter har du 14 dages uforstyrret prøvetid, hvor du kan afprøve din nye stol i vante omgivelser. Når prøvetiden er udløbet kontakter vi dig igen for at høre hvordan din prøveperiode er forløbet. Hvis ikke du ønsker at beholde din stol, er eneste ulejlighed, at du selv skal sørge for at returnere den. Det er god medicin mod ryg og lændesmerter. Evt. returomkostninger betales af låner.

vælg model

Beskrivelse

Designer stol med integreret ryglæn. Anvender Swopper teknologi, men er knap så udfordrende i sin bevægelighed. Betrukket med step melange fra Danske Gabriel.dk
Swopper Classic er den mest solgte kontormodel. Betrukket med slidstærkt microfiber Comfort stof fra Danske Gabriel.dk
Identisk med Swopper Classic, men beregnet til klinikker/behandlere. Betrukket med hygiejnisk, antistatisk overflade i stamskind.
Identisk med Swopper Classic men beregnet til steder hvor der kræves mulighed for ekstra rengøring f.eks. laboratorier montering og produktion. Softex (kunstskind) kan afsprittes.
Ståstøttestol. Betrukket med slidstærkt microfiber stof.
Identisk med Muvman men med slidstærkt skridsikkert kunstlæderbetræk og støv beskyttelse, beregnet til steder hvor der kræves mulighed for ekstra rengøring f.eks. laboratorier, montering og produktion.
Swoppster beskrivelse
Identisk med Swopper Classic men har sadelformet sæde.
Identisk med Swopper Classic men med Hi-Tec polstret 3DEA og AIR-Climate betræk for unik siddekomfort.

vælg farve

vælg tilbehør

Antal